De vakantie is (bijna) begonnen

Nog een laatste trainingstocht samen met Lutger op het Lauwersmeer. Een prachtige dag, een prachtige tocht. De opmaat naar onze expeditie kon niet beter!  Met dank aan Lutger voor het sfeervolle filmpje!

8 gedachten over “De vakantie is (bijna) begonnen”

 1. Hej Christa en Rick,

  Vanuit Värmland Zweden wensen we jullie een fantastische trip samen. Goede vaart en ‘Lycka till’. Vanuit onze B&B zullen we de komende maanden op ons eigen meer af en toe met jullie mee peddelen.

  Hälsningar,
  Marc en Joanne
  THE LODGE – Torsby

  1. Hoihoi Zweden!

   Leuk, dat jullie ook gaan peddelen op het prachtige meer!
   Jammer dat Torsby niet aan zee ligt, maar mooi is het zeker, daar bij jullie. Heel veel lieve groetjes en we vinden het leuk, om steeds een stukje dichter naar jullie toe te varen!
   Vi ses!
   Rick en Christa

 2. chris en rick, wat een geweldig avontuur staat jullie te wachten! we houden de blog goed in de gaten, want we zijn benieuwd wat jullie meemaken. goede reis en een heeeeeele fijne vakantie!!

 3. Hoi Milly, Sjors, Noor, Kaat en Siem,

  We wensen jullie ook heel veel plezier op jullie zomerse avonturen, straks in de vakantie!
  Lieve groetjes,

  Rick en Christa

 4. Lieve Christa en Rick,

  Dat het nu al zover is zegt hoe snel de tijd gaat. Die tijd zal varend in de boot met zijn 2-tjes vele malen langzamer gaan om optimaal te genieten van deze expeditie. Heel veel plezier, heel veel succes ! We gaan jullie via deze mooie website volgen !

  Thuisfront: geniet op afstand van dit prachtige avontuur van papa en mama !

  Lieve groet van Marianne, Frans en Mads

  1. Dag Marianne, Frans en Mads,

   Dank voor jullie lieve wensen, wat leuk dat jullie meeleven! Vandaag ging de tijd snel voorbij op het water, maar het was erg leuk, al die ontmoetingen en aanmoedigingen! Veel groetjes voor jullie!
   Rick en Christa

 5. Heel veel vaargenot de komende maanden. We kijk nu al uit naar jullie eerste gepubliceerde ervaringen. Spannend hoor.

  1. Ha Karin en Jos,
   Leuk om van jullie te horen!
   Het lijkt hier nog niet op Griekenland, waar we samen hebben gevaren ?, maar het is geweldig dat we nu echt op weg zijn. Groetjes, ook aan Kris en Maaike, van Rick en Christa

Reacties zijn gesloten.