En nu is het officieel!

We zijn Havspaddlarnas Blå Band! Dit is een eretitel voor kajakkers die de hele Zweedse kust hebben langsgevaren volgens de regels van de HBB. Dus in een solo kajak en zonder hulp van buitenaf.

Vanmiddag was er speciaal voor ons een bijeenkomst van de jury georganiseerd, in Stockholm. Het was een heel bijzondere en leuke ervaring, we werden super hartelijk ontvangen door kajaklegende Jim Danielsson (90!) en de andere juryleden.


Een kort verslag van de meeting en de officoele foto’s staan op de website van de HBB, https://www.havspaddlarnasblaband.se/en/index.php


Na afloop was er een heerlijke lunch, en als kers op de taart, koffie met een bijzondere HBB-taart. Wat een leuke verrassing! En we voelen ons erg vereerd!

En zo werd onze prachtige tocht langs de Zweedse kust officieel afgesloten. Wat gaaf, dat het gelukt is!

4 Replies to “En nu is het officieel!”

 1. Gefeliciteerd!

  Een extra bonus is dat jij de laatste HBB-peddelaars bent die de kans hadden om erkend te worden voor een voltooide HBB-peddel door Jim Danielsson zelf. In een aankondiging werd bekend gemaakt dat Peter S vanaf 2024 het voorzitterschap van de HBB-jury zal overnemen.

  Het was leuk om je avontuur te volgen.

  Dagens språkkurs 🙂
  Grattis!

  En extra bonus är också att ni är de sista HBB-paddlarna som hade chansen att erkännas för en fullgjord HBB-paddling av självaste Jim Danielsson. I en notis meddelades att från 2024 tar Peter S över ordförandeskapet för HBB-juryn.

  Det har varit fint att följa ert äventyr.

  1. Hej Leif, det var roligt om du har följer oss! Vi tycker mycket om din uppuntran, nästa varje dag!Tack so.mycket!

Comments are closed.